Vi tilbyder

Vinduer og døre
Vi sørger for alt, lige fra opmåling til i sætning af vinduer og døre. Vi har et bredt samarbejde med førende leverandører i Danmark.
Gulve
Vi tilbyder professionel rådgivning omkring valg af materiale. Der er mange muligheder og vi sørger for at finde en løsning, som passer til dine behov.

Tag
Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Kontakt os på 60 14 44 77, og lad os finde ud af, hvor meget der skal gøres ved netop dit tag.
Vi vil efterfølgende stå for afmonteringen af taget, evt. opretning af tagkonstruktion efter behov. Og til sidst montere det nye tag, så det er klar til at modstå vind og vejr.

Tilbygning
Går du og drømmer om lidt ekstra plads? Måske i sommerhuset. Så udfører vi tilbygninger, alt lige fra ny terrasse, nyt skur, ny garage, udestue eller hvad du går og drømmer om. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning og vi laver gerne specialløsninger.

Køkken
Er det ved at være tid til at få nyt køkken? Eller er det bare et par småting, der skal skiftes. Så laver vi det gerne for dig. Uanset projektets størrelse. Det kan også være, at lågerne i køkkenet skal males. Så har vi her et samarbejde med en industrimaler, som kan hjælpe med den proces.

Specialopgaver
Vi har opfyldt mange af vores kunders ønske om, at får lavet noget helt specielt. Vi har blandt andet lavet nogle rigtig gode løsninger på skabe på 1. sal med skråvægge. Vi tilbyder også indad gående skabslåger til walk in closet, så det ligner et indbygningsskab ude fra. Derudover har vi lavet ekstra forlængelse af bordplade til Piet Hein bord.

Energiforbedringer
Vi tilbyder energiforbedringstjek i dit hus. Er der ting der kan gøres bedre for at optimere og spare på energien.

Vi samarbejder med Aalborg Energicenter. Dvs. når du for eksempel skifter dine vinduer eller efterisolere. Så kan der være mulighed for et energitilskud, hvilket vi vil søger for at søge for dig gennem Aalborg Energicenter.